Tietoja tilauksista


Tilaus- ja toimitusehdot  

Asiakkuus ja henkilötietojen käsittely 

Asiakas voi tilata fyysisiä tai digitaalisia kirjoja ja tuotteita kirjautumattomana tai kirjautuneena verkkokauppaan.  

Tilauksen, varauksen tai tilin aktivoineen asiakkaan tiedot tallennetaan Tiimiakatemiakaupan asiakasrekisteriin. Tallennettuja asiakastietoja voidaan käyttää tehtyjen tilausten toimittamiseen ja laskuttamiseen sekä tuotesuositusten tekoon ja muuhun asiakasviestintään. Tiimiakatemiakaupan asiakasrekisterissä olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon sekä muihin vastaaviin palveluun liittyviin tarkoituksiin. Asiakkaan antamia yhteystietoja (kuten sähköpostiosoitetta ja/tai matkapuhelinnumeroa) voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin, mikäli asiakas erikseen antaa siihen suostumuksensa. 

Tiimiakatemiakauppa ei kerää, eikä käsittele henkilötietolain tarkoittamia asiakasta koskevia arkaluonteisia henkilötietoja. Tiimiakatemiakauppa käsittelee asiakkaan henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan tietosuojalainsäädännön sallimalla ja velvoittavalla tavalla. 

 

Tilaaminen 

Tiimiakatemiakaupan verkkokaupasta voi tilata kirjoja, ladattavia tuotteita ja tavaroita kirjautuneena kanta-asiakkaana tai kirjautumattomana asiakkaana.  

 

Yleistä tilaamisesta 

Asiakas maksaa tuotteesta tilaushetkellä hyväksymänsä hinnan, eikä se muutu vaikka tuotteen hinta verkkopalvelussa myöhemmin muuttuisikin. 

 

Toimitustiedot 

Toimitustiedoissa pakollisia tietoja ovat toimitustapa, tilauksen hyväksyminen, asiakkaan nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Asiakkaan yhteystiedot tulevat näkyviin seuraavilla tilauksilla automaattisesti, kun asiakas on tallentanut tietonsa verkkokauppaan. Tilausvahvistus lähetetään asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tuotteiden hinnat verkkokaupassa sisältävät arvonlisäveron kohdemaasta riippumatta. 

Digitaalisten tuotteiden latauspalvelu on tarkoitettu käytettäväksi Suomesta. Palvelun käyttö muista maista ei ole sallittua. Digikirjat toimivat kaikilla yleisimmillä päätelaitteilla ja käyttöjärjestelmillä.  

Digikirjan ostajalla ole oikeutta levittää, julkaista, saattaa yleisön saataviin, kääntää, muuttaa aineistoja tai luovuttaa niitä kolmannen osapuolen käyttöön ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. 

 

Toimitukset ulkomaille 

Emme tee toimituksia tällä hetkellä ulkomaille. 

 

Maksaminen 

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. 

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi. 

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu. 

 

Pankkimaksut 

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti. 

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella. 

 

Luottokorttimaksut 

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. 

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. 

 

Mobiilimaksutavat 

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePayMasterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. 

 

Lasku- ja osamaksupalvelut 

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoaa CollectorCollector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. 

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. 

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pd 

Jos olet maksanut tilauksesi verkkomaksuna, ja tilaamasi tuotteen tilaus perutaan, palautetaan rahasi automaattisesti tilillesi. Maksunpalautus kirjautuu tilillesi tavallisesti viikon sisällä. 

 

Jos haluat peruuttaa tilauksen tai poistaa siitä yksittäisiä kirjoja, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot löytyvät sivun alaosasta. 

 

Toimituksen eteneminen Tiimiakatemiakaupassa 

Tilausvahvistus 

Vastaanotetusta tilauksesta lähetetään asiakkaalle tilausvahvistus sähköpostitse. Tiimiakatemiakauppa pidättää oikeuden evätä tilauksen, esimerkiksi jos asiakas on toistuvasti jättänyt laskunsa maksamatta tai toistuvasti palauttanut tilaamansa tuotteet. 

 

Toimitusajat ja toimitusmaksut 

Toimitusajat ovat arvioita, eikä Tiimiakatemiakauppa voi taata kirjojen saapuvan perille ilmoitetussa ajassa. Tiimiakatemiakaupasta riippumattomia ja ennalta-arvaamattomia viivästyksiä voi ilmetä. 

Lopullinen toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Saatavuustiedot ovat arvioita ja ne ilmoitetaan tuotteen perustietojen yhteydessä. Kotimaiset tuotteet lähetetään yleensä 1-5 työpäivässä.  

Toimitusajassa tapahtuvista oleellisista muutoksista pyritään viipymättä ilmoittamaan asiakkaalle. Tiimiakatemiakauppa ei vastaa asiakkaalle toimituksen viivästymisestä johtuvista välillisistä kustannuksista. 

 

Toimitusmaksut: 

Nouto myymälästä 0 € 

Ladattavat tuotteet 0 € 

Kirjojen ja tavaroiden toimitusmaksu on 4,90 €. 

 

Toimituserät 

Mikäli tilauksellasi on useampi tuote, pyrimme lähettämään tilauksen kaikki tuotteet yhdessä lähetyksessä. Tilauksen toimitusaika perustuu tuotteiden toimitusaika-arvioihin. Toimitusmaksu veloitetaan vain kunkin tilauksen yhden toimituserän yhteydessä, jos toimitus tapahtuu useammassa erässä. 

 

Palautusoikeus ja reklamaatiot 

Palautusoikeus 

Digikirjojen sisällön osalta peruuttamisoikeutta on rajoitettu. Etämyynnissä tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus mikäli koodia ei ole aktivoitu.  

Tiimiakatemiakaupasta ostetuilla EU:n alueella toimitetuilla (muilla kuin digitaalisilla tuotteilla) on kuluttaja-asiakkaalla 14 päivän palautusoikeus. Kuluttajan on ilmoitettava palautuslomakkeella tilauksen peruutuksesta myyjälle. Tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruutukseen. 

Palauttaessasi tuotetta, täytä paketin mukana tullut palautuslomake ja liitä se mukaan palautettavaan pakettiin. Liitä myös palautettavan paketin mukana tullut lähetysluettelo/laskuerittely palautuspakettiin 

Tuotteen voi palauttaa Tiimiakatemiakaupan myymälään tai lähettämällä sen Postissa. Asiakas vastaa itse paketin palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista. 

Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoinen. Kuluttajalla on oikeus tutustua tavaraan samaan tapaan kuin myymälässä. Jos kuluttaja huolellisuusvelvoitteensa vastaisesti ottaa tavaran käyttöönsä, hän vastaa tavaran arvon alentumisesta. Jos tavara on tullut sen käyttämisen johdosta myyntikelvottomaksi, kuluttaja vastaa tavarasta koko sen arvolla. 

 

Palautusosoite: 

Tiimiakatemiakauppa 
Tiimiakatemia 
Kympinkatu 3b 
40320 Jyväskylä 

 

Reklamaatiot 

Jos toimitus ei vastaa tilausta, asiakkaan tulee viipymättä ottaa yhteyttä Tiimiakatemiakaupan asiakaspalveluun. Katso sivun alalaidasta asiakaspalvelun yhteystiedot. Asiakkaan tulisi ilmoittaa viestissään tilausnumero, joka löytyy tilausvahvistuksesta ja lähetteestä. Virheellinen tuote korvataan pääsääntöisesti toimittamalla virheetön tuote tilalle. Mikäli tämä ei ole mahdollista, palautetaan tuotteesta maksettu hinta asiakkaan maksutavan mukaan, kun viallinen tuote on palautettu. 

 

Tilauksen peruminen 

Asiakas voi perua tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Tilauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa Tiimiakatemiakaupan asiakaspalveluun kauppa@tiimiakatemia.fiTiimiakatemiakaupalla on oikeus perua tilaus, jos tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Tilauksen perumisesta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse mahdollisimman nopeasti. 

 

Muuta huomioitavaa 

Palvelu sisältää tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella ja muilla immateriaalioikeuksilla suojattua aineistoa. Asiakkaalla ei ole ilman tekijän, oikeudenhaltijan tai Tiimiakatemiakaupan yhteistyökumppaneiden nimenomaista kirjallista lupaa tai palvelussa olevaa nimenomaista ilmoitusta laajemmasta käyttöoikeudesta oikeutta kopioida tai muuten hyödyntää palvelusta saamaansa aineistoa muutoin kuin omassa henkilökohtaisessa käytössään. Tiimiakatemiakauppa ei takaa palvelun häiriötöntä toimintaa. Palvelua koskevat samat rajoitukset kuin Internetissä yleensä, esimerkiksi käyttäjien yhtäaikaiset yhteydenotot voivat ruuhkauttaa palvelua ja vaikuttaa sen käytettävyyteen. Tiimiakatemiakaupalla on oikeus tilapäisesti sulkea palvelu tai sen osa, jos tarpeellista. Tällöin pyritään siihen, että keskeytys jää mahdollisimman lyhytaikaiseksi ja siitä aiheutuu käyttäjälle mahdollisimman vähän haittaa. 

Tiimiakatemiakauppa pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoittamatta siitä etukäteen. Asiakkaan tulee ennen tilauksen tekemistä tutustua voimassa oleviin toimitusehtoihin Tiimiakatemiakaupan verkkosivuilla. Tiimiakatemiakauppa ei korvaa välillisiä vahinkoja tai ylivoimaisesta esteestä johtuvia vahinkoja. 

Tiimiakatemiakauppa ei vastaa teknisten vikojen, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista, tietoliikennehäiriöistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvasta tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. 

Tiimiakatemiakauppa ei myöskään korvaa käyttäjän tai kolmannen osapuolen vastuulla olevista seikoista aiheutuvia vahinkoja eikä Tiimiakatemiakaupalla ole korvausvelvollisuutta näiden käyttöehtojen mukaisien oikeuksien käytöstä. Tiimiakatemiakaupan vastuu rajoittuu enimmillään Suomen lakien pakottavien säännösten mukaan. 

 

Osapuolet vapautuvat velvoitteistaan ja velvollisuuksistaan maksaa korvausta, jos velvoitteiden rikkominen tai niiden täyttämättä jättäminen johtuu ylivoimaisesta esteestä. Tällainen tapahtuma voi olla esimerkiksi sota, kapina, pakko-otto tai takavarikko yleiseen tarpeeseen, energiajakelun keskeytys, työselkkaus, tulipalo, ukonilma tai muu luonnonilmiö, kolmannen osapuolen aiheuttama kaapelivaurio tai muu vaikutuksiltaan vastaava ja epätavallinen osapuolista riippumaton syy. 

Tiimiakatemiakauppa ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Mahdolliset riita-asiat pyritään aina ensisijaisesti sopimaan asiakkaan ja Tiimiakatemiakaupan kesken. Mikäli sopimukseen ei päästä, riita ratkaistaan Jyväskylän käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaiden osalta asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa. 

 

Vaihto ja palautus 

Toimitusehdot  

Palautus ja vaihto verkkokaupan tilauksissa 

Tiimiakatemian verkkokaupasta ostetuilla EU:n alueella toimitetuilla tuotteilla on kuluttaja-asiakkaalla 14 päivän palautusoikeusKuluttajan on erikseen ilmoitettava pakkauksen mukana tulleella palautuslomakkeella tilauksen peruutuksesta myyjälle. Palautuslomake tulee laittaa palautettavan paketin mukana myyjälleTuote tulee palauttaa 14 päivän kuluessa paketin saapumispäivästä. 14 vuorokauden palautusoikeuden ylittäviä palautuksia ei huomioida. Tuotteen palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruutukseen. 

Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoinen. Kuluttajalla on oikeus tutustua tavaraan samaan tapaan kuin myymälässä. Jos kuluttaja huolellisuusvelvoitteensa vastaisesti ottaa tavaran käyttöönsä, hän vastaa tavaran arvon alentumisesta. Jos tavara on tullut sen käyttämisen johdosta myyntikelvottomaksi, kuluttaja vastaa tavarasta koko sen arvolla. Kuluttaja vastaa itse paketin palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista. 

Digikirjojen sisällön osalta peruuttamisoikeutta on rajoitettu. Verkkokaupasta ostetulla tuotteella on 14 päivän peruutusoikeus mikäli koodia ei ole aktivoitu.  

 

Palautus myymälään  

Tuotteen voi palauttaa Tiimiakatemiakaupan myymälään. Palauttaessasi tuotetta, tulosta palautuslomake tästä, täytä lomake ja/ tai liitä mukaan lähetyksen mukana tullut lähetysluettelo/laskuerittely. Valitettavasti verkosta tilattuja digitaalisia oppikirjoja ei voi palauttaa myymälään, joten ole tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme.  

 

Verkkokaupan tilauksen peruminen 

Tilauksen voi peruuttaa myös ennen toimitusta. Ilmoitus tehdään vapaamuotoisesti sähköpostilla asiakaspalveluun (yhteystiedot sivun alareunassa). Jos tilaus on maksettu tilatessa, ja tilaus palautetaan tai perutaan, palautetaan maksu automaattisesti maksutavan mukaan.  

 

Viallisen tuotteen vaihto verkkokaupassa 

Jos olet saanut viallisen tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.  

 

Palautus ja vaihto Tiimiakatemiakaupan myymälöistä ostetuissa tuotteissa 

Myymälästä ostetun tuotteen palautus 

Kuluttaja-asiakas voi palauttaa myymälästä ostamansa tuotteen 14 päivän sisällä ostopäivästä. Tuotteen tulee olla uudenveroisessa myyntikunnossa ja asiakkaan tulee esittää ostokuitti.  

 

Myymälässä tehdyn tilaustuotteen tilauksen peruminen 

Kuluttaja-asiakas voi peruuttaa tilauksen myös ennen toimitusta. Ilmoituksen voi tehdä tilausmyymälään tai sähköpostilla asiakaspalveluun (yhteystiedot sivun alareunassa).  

 

Viallisen tuotteen vaihto myymälästä ostetussa tuotteessa 

Jos myymälästä ostamasi tuote on viallinen, ota yhteyttä myymäläämme. 

 

 

 

Yhteystiedot 

Tiimiakatemiakauppa 
Kympinkatu 3b, 40320 JYVÄSKYLÄ 
+358 44 321 3094 arkisin 8-18